Grote beurzen en standbouw projecten zijn grootschalige projecten met een complexe aanvoer van transport en materiaal. De op- en afbouwdagen zijn vaak hectisch met korte tijdschema’s en strakke tijdsafspraken.
Juist daarom heeft een transportpartner, zoals Black Cat Event Support, met specifiek vervoer en flexibiliteit een grote meerwaarde voor uw beurs-project.

Doordat wij al vele jaren onze weg kennen op grote en kleine Europese fairgrounds kunnen wij volledig ondersteunen en ontzorgen in de aanvoer van uw materiaal.
Het grote verschil met regulier transport is dat de leveringen hier honderd procent op orde dienen te zijn en de tijdsafspraken nauwgezet zijn om alles op tijd in ontvangst te nemen.
Naleveren in deze sector is vaak niet mogelijk, omdat de opbouw met meerdere partijen volgens een strak tijdschema gepland wordt.

Door middel van nauwgezet overleg met de klant kunnen wij een op maat gemaakt  transportschema voor u opstellen, met de inzet van het juiste materiaal.
Het werken met klep-trailers, een trailer zonder heftruck, kan ervoor zorgen dat u minder kosten heeft met de lokale inhuur van heftrucks op beurs-terreinen zelf.
Indien nodig kunnen onze chauffeurs ook nog nevenactiviteiten op locatie verzorgen, waardoor uw eigen personeel zich met volledige aandacht op hun project kunnen storten.

Tevens kunnen wij u ontzorgen met de opslag van emballage in de vrachtwagens zodat u geen extra kosten hoeft te betalen aan de beurs expediteur.
Het stallen van de vrachtwagens bij kortlopende projecten kan ook door ons verzorgd worden waardoor uw planning ook hier geen omkijken naar heeft!

Black Cat weet zich de weg te vinden op de Europese beurslocaties en kan u volledig ontzorgen in de logistieke uitdagingen die u op uw weg vindt om de mooiste stand voor uw klant te realiseren.