Muziekgroepen die internationaal touren zijn tijd-kritische projecten met veel shows en transfers tussen locaties, die vaak naadloos op elkaar aansluiten. Door jarenlange tour ervaring kan BlackCat het organiseren, plannen en inkoop van de tijd-kritische logistiek voor haar rekening nemen.

more info

"De juiste dingen, op de juiste tijd, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheden tegen minimale kosten".   

Het maakt niet uit hoe groot een installatie of hoe complex de logistieke operatie is. Als het om projectlading gaat, heeft Black Cat altijd een passende oplossing.

more info

Grote beurzen en standbouw projecten zijn grootschalige projecten met een complexe aanvoer van transport en materiaal. De op- en afbouwdagen zijn vaak hectisch met korte tijdschema’s en strakke tijdsafspraken.
Juist daarom heeft een transportpartner, zoals Black Cat Event Support, met specifiek vervoer en flexibiliteit een grote meerwaarde voor uw beurs-project.

more info

Voor Transportbedrijven en Industriële producenten verzorgen wij Trucking activiteiten.
Dat wil zeggen dat we met losse trekkers de trailers van transportbedrijven en klanten naar de gewenste bestemmingen vervoeren.

more info

“A low-Deck (low-loader in British English, low-bed in western Canada and South Africa or float in Australia and eastern Canada) is a semi-trailer with a 90 cm altitude deck in height. This allows the deck to be extremely low compared with other trailers.”

more info

The black cat crew bestaat onder andere uit chauffeurs en technici

more info